SÄÄKSI TRIATHLON

Nurmijärvi, su 5.7.2020 SM-Täysmatka*

Säännöt

Kilpailusäännöt ja ohjeet

Kilpailussa noudatetaan Suomen Triathlonliiton kilpailusääntöjä, ellei toisin mainita.

Kilpailulisenssiä ei vaadita.

Kilpailu on peesikieltoinen.

Sarjan valinta

Sarja määräytyy sen kalenterivuoden mukaan, jonka aikana kilpailija täyttää sarjan ikärajan, joka on ilmaistu sarjan tunnusnumerossa. Esimerkki: Vaikka olet kisapäivänä 39-vuotias, mutta täytät 40-vuotta vuonna 2020, osallistut sarjaan M/N 40.

Vakuutus

Kilpailijat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta, kilpailijat kilpailevat omalla vastuulla. Järjestäjällä on lajiliiton vastuuvakuutus.

Ilmoittautumisen peruminen ja tietojen muutos

Ilmoittautumisen voi peruuttaa 20 euron toimistomaksua vastaan ennakkoilmoittautumisen päättymiseen mennessä. Tämän jälkeen peruutus onnistuu ainoastaan esittämällä lääkärintodistuksen sairaudestaan. Sarjan muuttaminen onnistuu  3.7.2020 mennessä.

Ilmoittautumista ei voi siirtää tuleville vuosille eikä toiselle henkilölle.

Maksaminen ja ilmoittautuminen

Kilpailuun ilmoittaudutaan ilmoittautumis-sivun kautta.

Hyvinkään Pyöräilijöiden jäsenet saavat 20 % alennuksen maksusta alennuskoodilla.

Liikuntaeduilla ilmoittaudutaan sähköpostilla.

Tapahtumaan otetaan enintään 300 osallistujaa ja yhteen lähtöryhmään enintään 50 lähtijää. Lähtöryhmät määritellään ilmoittautumisen päättymisen jälkeen.

Covid-19 pandemiapäivitys

Mikäli poikkeusolojen takia tapahtuma jouduttaisiin perumaan viranomaismääräyksellä, siirretään osallistuminen automaattisesti ja kuluitta vuoden 2021 tapahtumaan su 11.7.2021. Ilmoittautumismaksu voidaan myös palauttaa, jolloin maksusta vähennetään 15 € toimistomaksu.