Hyvinkää Eliminator

Hyvinkää, Pe 19.7.2019

Säännöt

Vakuutukset ja vahingot
Järjestäjän vakuutusturva
Suomen Pyöräilyn ja Vahinkovakuutusosakeyhtiö Pohjolan sopima urheilun Tuplaturvavakuutus on voimassa 1.1. – 31.12.2019 ja se kattaa pyöräilyunionin jäsenseurojen toiminnanvastuuvakuutuksen sekä vapaaehtoistyöntekijöiden tapaturmavakuutukset.

Vapaaehtoistyöntekijöiden tapaturmavakuutus
Vapaaehtoistyöntekijöiden tapaturmavakuutus korvaa seuroissa vapaaehtoistyötä tekeville sattuvia
tapaturmia. Vapaaehtoistyöntekijän ei tarvitse olla seuran jäsen, vakuutus on silti voimassa. Tapaturma voi sattua esimerkiksi talkoissa, valmennus-, koulutustapahtumissa ja kilpailujen järjestelytehtävissä.
Myös matkalla ”vapaaehtoistyöhön” sattuneet tapaturmat kuuluvat vakuutuksen piiriin. Vakuutuksesta ei korvata tapaturmaa, jos se on sattunut kilpaurheilussa tai sen harjoittelussa. Tapaturmavakuutuksessa on vakuutettuna alle 75-vuotiaat.

Toiminnanvastuuvakuutus

Toiminnanvastuuvakuutus korvaa seuran kolmannelle osapuolelle aiheuttamat henkilö- ja esinevahingot, joista vakuutettu on korvausvastuussa. Vakuutus korvaa niin työsuhteisen kuin vakuutetun toimeksiannosta vapaaehtoistyötä tekevän aiheuttamat vahingot. Vakuutus kattaa myös järjestäjän vastuun esimerkiksi leireillä ja kilpailuissa. Vastuuvahingon vahinkotunnus on 12-1050-9397-1.
Suomen Pyöräily on maksanut vakuutuksen jäsenseurojensa puolesta. Hyvinkään Pyöräilijät ry on Pyöräilyn jäsenseura.

Kilpailijan vakuutusturva
SPU:n lisenssin haltija vastaa vakuutusturvastaan ja on yksin vastuussa aiheuttamastaan onnettomuudesta ja seuraamuksista. Lisenssin haltija on vastuussa myös kolmannelle osapuolelle aiheuttamistaan seuraamuksista. (Sääntökohta 1.1.006N)

Kilpailusäännöt:

Noudatetaan UCI:n ja SPU:n sääntöjä

Kilpailunumerot
Numeroita ei saa taittaa tai turmella.
Kadonneista tai vahingoittuneista numeroista peritään 30 €/kpl.
Maastossa on käytössä yksi etunumero, mikä kiinnitetään nippusiteillä pyörän ohjaustangon eteen.

Lähtö ja maali
Lähtö ja maali sijaitsevat Hyvinkään torilla

Keskeyttäminen

Mikäli osallistuja keskeyttää, tulee hänen ilmoittautua maalialueella.

Vastuu
Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta ja osanottajat liikkuvat tapahtumassa omalla vastuullaan. Tapahtumassamme on kypäräpakko.