HYVINKÄÄ XCO

Hyvinkää, 02.09.2017

Kilpailuinfo

Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja kilpailun järjestäjän antamia ohjeita. Jokainen kilpailija osallistuu kilpailuun omalla vastuullaan ja vastaa itse omasta vakuutusturvastaan. Tapahtuman järjestäjällä on vastuuvakuutus. Kilpailu on kansallisen XCO- cupin osakilpailu.

Kaikkien kilpailijoiden, huoltajien ja joukkueenjohtajien pitää tutustua ennen kilpailua tähän kilpailuohjeeseen.

KILPAILUKESKUS
Kilpailutoimisto: Hyvinkäänkylän koulu, Uudenmaankatu 169
Kilpailutoimisto on avoinna 02.09.2017 la klo 8:00 -18:00.
Peseytymistilat kilpailutoimistorakennuksessa.

KILPAILUUN ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen su 27.08.2017 mennessä osoitteessa https://holvi.com/shop/hypyxcm/ .

Jälki-ilmoittautuminen kilpailupaikalla klo 8 alkaen

Ongelmatapauksissa ota yhteys: tuomast@hotmail.com

OSANOTTOMAKSUT:
N/M10-14 10 €, N/M16, M30, M40, M50, M60 Kat2, Kat3, Fatbike ja harrasteluokka 20 €, N/M18 ja N/M Elite 30€
Maksu seuran Holvitilille; IBAN: DE75 5123 0800 6530 1704 14

AIKATAULU, KILPAILULUOKAT JA MATKAT
10:00 M/12 ja N/14 3 x 3,7 km = 11,1 km
10:01 M/10 ja N/12 2 x 3,7 km = 7,4 km
10:01 N/10 1 x 3,7 km = 3,7 km

11:00 M/50 4 x 3,7 km = 14,8 km
11.00 M/60 4 x 3,7 km = 14,8 km
11:01 M/16 4 x 3,7 km = 14,8 km
11:01 N/18 4 x 3,7 km = 14,8 km
11:01 M/14 ja N/16 3 x 3,7 km = 12,6 km

 

HARJOITUS TAUKO 12:30-13:00

13:00 M/Elite 7 x 3,7 km = 25,9 km
13:00 M/18 6 x 3,7 km = 22,2 km
13:00 M/30 6 x 3,7 km = 22,2 km
13:00 M/40 5 x 3,7 km = 18,5 km
13:00 N/Elite 5 x 3,7 km = 18,5 km
13:01 Harraste 3 x 3,7 km = 11,1 km

13:01 Kat2 4 x 3,7 km = 14,8 km

13:01 Kat3 4 x 3,7 km = 14,8 km

13:01 Fatbike 4 x 3,7 km = 14,8 km

KILPAILUNUMEROT
Kilpailunumeroiden lunastus tapahtuu kilpailutoimistosta. Kilpailunumero kiinnitetään pyörän ohjaustankoon siten, että se on helposti luettavissa.

REITIN MERKKAUS, REITTIKUVAUS JA REITTIIN TUTUSTUMINEN
Reitti on merkattu A4-kokoisilla opasnuolilla ja merkkausnauhalla. Reitti kiertelee lähialueen polkuja. Kierrokselle mahtuu muutamia teknisiä polkuosuuksia sekä pätkiä kovapintaista kuntopolkua. Kilpailureittiin on tutustuttava ennen kilpailua. Kilpailun aikana harjoittelu radalla kielletty kilpailusta poissulkemisen uhalla.

LÄHTÖ JA MAALI
Lähtö- ja maalipaikka sijaitsevat kilpailukeskuksen vieressä. Lähtöpaikalla on oltava 15 minuuttia ennen luokkansa merkittyä lähtöaikaa. Lähtöalueelle ryhmitytään luokittain ja lähtö tapahtuu kilpailuohjeen mukaan luokittain 1 min välein yhteislähtönä.
Kilpailijan on käytettävä kilpailussa seuran tai tiiminsä virallista kilpailuasua sekä sääntöjen mukaista kypärää.
Luokan voittajan tullessa maaliin kaikki muutkin saman luokan kilpailijat tulevat maaliin riippumatta ajettujen kierrosten määrästä. Kilpailun keskeyttäminen on ilmoitettava ratavalvojalle tai tuomarille.

RAVINTO- JA VÄLINEHUOLTO
Ravinto- ja välinehuolto on sallittu kilpailun aikana vain merkityllä huoltoalueella. Huoltopaikalla säilytetään kilpailun aikana tarvittavat työkalut ja varaosat. Välinehuoltoa saa tehdä huoltopaikoilla kilpailijoiden lisäksi vain joukkueen huoltaja ja mekaanikko tai neutraali huoltaja. Huoltopaikkojen ulkopuolella väline huolto on sallittua vain samassa luokassa ajavien saman seuran kuuluvien välillä.

ENSIAPU
Hyvinkään sairaala, Sairaalankatu 1, 05850 Hyvinkää
Puh. 019 45871

PALKINTOJENJAKO
Palkintojenjako tapahtuu maalialueella
10:00 lähdön palkintojen jako n. Klo 13. Kaikki osallistujat palkitaan.
11:00 ja 13:00 lähdön palkintojen jako n. Klo 15. Kolme parasta palkitaan luokittain

TULOSPALVELU ja TULOKSET
Tulospalvelusta vastaa Hyvinkään Pyöräilijät

MAJOITUS VAIHTOEHTOJA
Hotelli Cumulus Hyvinkää
Hämeenkatu 2-4
05800 Hyvinkää
019 429100