SÄÄKSI TRIATHLON

Nurmijärvi, su 10.7.2022

Säännöt

Kilpailusäännöt ja ohjeet

Kilpailussa noudatetaan Suomen Triathlonliiton kilpailusääntöjä, ellei toisin mainita.

Kilpailulisenssiä ei vaadita.

Kilpailu on peesikieltoinen. Kokeilumatka on peesivapaa.

Sarjan valinta

Sarja määräytyy sen kalenterivuoden mukaan, jonka aikana kilpailija täyttää sarjan ikärajan, joka on ilmaistu sarjan tunnusnumerossa. Esimerkki: Vaikka olet kisapäivänä 39-vuotias, mutta täytät 40-vuotta vuonna 2022,  osallistut sarjaan M/N 40.

Vakuutus

Kilpailijat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta, kilpailijat kilpailevat omalla vastuulla. Järjestäjällä on lajiliiton vastuuvakuutus.

Ilmoittautumisen peruminen ja tietojen muutos

Ilmoittautumisen voi peruuttaa 15 euron toimistomaksua vastaan ennakkoilmoittautumisen päättymiseen mennessä. Tämän jälkeen peruutus onnistuu ainoastaan esittämällä lääkärintodistuksen sairaudestaan. Sarjan muuttaminen onnistuu  4.7.2022 mennessä.

Toiselle henkilölle ilmoittautumisen voi siirtää 15 e toimistomaksua vastaan.

Maksaminen ja ilmoittautuminen

Kilpailuun ilmoittaudutaan sivun

https://pace.sport/events/11.-sääksi-triathlon

kautta.

Hyvinkään Pyöräilijöiden jäsenet saavat 20 % alennuksen maksusta alennuskoodilla.

Liikuntaeduilla ilmoittaudutaan sähköpostilla.

Tapahtumaan otetaan enintään 300 osallistujaa ja mahdolliset voimassa olevat rajoitukset huomioiden yhteen lähtöryhmään enintään 50 lähtijää. Lähtöryhmät määritellään ilmoittautumisen päättymisen jälkeen.

Covid-19 pandemiapäivitys

Mikäli poikkeuksellisten olojen takia tapahtuma jouduttaisiin perumaan, siirretään osallistuminen automaattisesti ja kuluitta vuoden 2023 tapahtumaan su 2. Tai 9.7.2023. Ilmoittautumismaksu voidaan myös palauttaa, jolloin maksusta vähennetään 15 € toimistomaksu.